Rreth Nesh

Në Beba-ks do të gjeni faktet që mund t’i përdorni për të marrë vendimet e duhura për ju dhe familjen tuaj. Në portalin tonë nuk do të gjeni mendime dhe thashetheme, mirëpo do të gjeni informacione nga burimet më të sigurta në Kosovë dhe botë. Beba-ks është i vetmi portal i këtij lloji, që ofron këshilla në tri gjuhë dhe është i përshtatur posaçërisht...

Lexo më shumë

Orari

Ne ofrojmë ligjërata grupore dhe individuale në një dhomë të ndritshme, të rehatshme, si dhe private. Ju mund të mёsoni rreth shtatzënisë, parapërgatitjes për lindje, gjidhënie, për ku

Lexo më shumë

Stafi Beba-ks

Mamitë, infermieret dhe mjekët e qendrave Klasat për Nëna janë të trajnuar profesionalisht, shumë prej të cilëve kanë përvojë disa vjeçare. Ata vullnetarisht ndajnë kohën e tyre çdo javë për të punuar në qendra në mënyrë që ju të merrni informata rreth shtatzënisë, lindjes dhe kujdesit ndaj të porsalindurit. Mësoni më shumë për stafin lokal të...

Lexo më shumë