Orari i Ligjëratave

Orari

Aug 2018

31/10

12:00
Kaçanik

Foshnja dhe Nëna

31/08

12:00
Prishtinë UCCK

Foshnja dhe Nëna

31/08

12:00
Mitrovicë

Foshnja dhe Nëna

Trego më shumë / Orari