Aksioni për Nëna dhe Fëmijë

Rr.Fazli Grajqevci, Nr. 271, 10 000 Pristina, Kosovë

(+381) 038-748-309

info@amchealth.org

Prishtinë

Klinika Gjinekologjike/Obstetrike SHSKUK

049-110-333 or 044-167-711

Ferizaj

Qendra e Mjekësisë Familjare 2, Rr. Remzi Hoxha

0290-320-880

Mitrovicë

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare “Dr. Nexhat Çuni”

044-255-049

Shtërpce 

Qendra e Mjekësisë Familjare në Drajkovc

0290-075-075

Kaçanik

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

0290-380-344 or 044 486-319

Prizren

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare

029 244-621 or 044 124-648

Twitter

Facebook