Zašto Beba Štuca U Stomaku?

Prejedanje često može biti razlog zašto beba štuca. Ako se bebin stomačić napuni previše u kratkom roku to može biti uzrok grčeva dijafragme. Kada dojite bebu pokušajte da usporite dotok mleka i obavezno podignite bebu da podrigne kad menjate strane.

Kako je beba u stomaku osećala?

Bebe u stomaku osećaju i dodir. Beba uživa kada mama češka i mazi stomak. To je još jedan način da se tata uključi u komunikaciju sa bebom, mazeći stomak dok bebi govori, to je smiruje i raduje, beba je biće koja voli dodire, na taj način zna da ste tu, oseća neznost i ljubav koju joj na ovaj način šaljete.

Šta da radite sa bebom još u stomaku?

Komunikacija sa bebom još u stomaku je važna, jer pomaže da se mama i tata što bolje povežu sa svojom bebom još pre rođenja. Sve ono što radite dok je beba u stomaku, muzika koju slušate, hrana koju jedete, način na koji razgovarate, sve su to stvari koje će moći najbolje da umire vašu bebu kada dođe na ovaj svet.

Šta je bolno za bebu štucavica?

Za vašu bebu štucavica nije ni bolna, niti predstavlja smetnju, neke bebe, uprkos štucanju, mogu mirno da zaspe. Zbog toga nema razloga da bilo šta preduzimate, ali je sasvim razumljivo što želite što pre da oslobodite vašu bebu dosadnog štucanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post